Mennesket husker 20% av hva det leser men 80% av hva det ser. En god visuell strategi tar sikte på å gi deg en helheltlig branding og ikonografi som gjør kommunikasjonen din tydelig, og lar deg stå ut fra konkurransen. God design er tydlelig kommunikasjon.

Du og ditt firma er unike – vis det! Enten du trenger content til dine sosiale kanaler, profilering, trykksaker eller mer helhetlige strategier, så kan jeg levere dette for deg.

Vi lever I en 100% visuell hverdag og blir bombandert med visuelle inntrykk hver eneste dag. Du trenger ikke bare noe som kan hjelpe deg fremstå som unik og som kundene husker og kjenner igjen – du trenger noen til å visualisere budskapet og historien din for deg, på en måte som er helhetlig konsistent og som ressonerer med målgruppen din. Fordi god design i seg selv ikke er et spørsmål om form eller farge – men om kommunikasjon.

Jeg kan levere følgende:

  • logo og brandingprofil
  • grafikk, illustrasjon og fotomanioulasjon til nett og digitale kanaler
  • bevegelig animasjon og videoinnhold
  • Layout og grafisk design: trykksaker som bannere, brosjyrer, kataloger eller flyere

Usikker på hvor du starter? Start med en gratis konsultasjon hos meg.

Min målsetning er at du skal lykkes. Lykkes du – Lykkes jeg.

Derfor vil jeg tilby deg en gratis konsultasjon, slik at vi sammen finner ut hvor mulighetene dine ligger, før du bestemmer deg for å gå videre.